Újabb magabiztos győzelmet aratott a Makó FC

A makóiak 4-1-re győztek a Hódmezővásárhely II. ellen szombaton. A találkozó különlegessége az volt, hogy a szurkolók a Makói Városi Televízió jóvoltából és a Makó FC közreműködésének köszönhetően, a Facebook-on élőben tudták a követni az eseményeket.

A mérkőzést a pályaválasztók kezdték jól, végig nyomás alatt tartották az ellenfelet, de a rengeteg ziccer ellenére sokáig nem sikerült a kapura találni, a vásárhelyiek pedig néhány veszélyes kontrát is tudtak vezetni. Az első gólra a 41. percig kellett várni, ekkor Rabecz Valter egy beadásból kifejelt labdát vett le gyönyörűen, majd a kapufát eltalálva lőtte ki a hosszú sarkot.

A második félidő elején szabadrúgáshoz jutottak a hagymavárosiak. Babolek Zoltán és Széll Kristóf okos kombinációját követően az utóbbi pöckölte a labdát Juhász Jónás elé, aki a sorfal mellett a jobb alsóba lőtt. Az 58. percben ismét Juhász Jónás szerzett labdát még a saját kapuja előtt. Indítását Babolek Zoltán kezelte le, majd adta be mintaszerűen, az érkező Széll Kristóf pedig a kapuba passzolt. A 78. percben, a makói csapat kapusa, Garamvölgyi Csaba szabadított fel. Ívelését Búzási csúsztatta Rabeczhez, aki Széll Kristófhoz továbbított – ő nem is hibázott az előtte adódó ajtó-ablak helyzetben.

A vendégek a 80. percben szépítettek. A kezdőkör széléről végeztek el gyorsan egy szabadrúgást. A védelem mögé ívelt labdát Győrfi Dominik szépen emelte át a kifutó Garamvölgyi felett, beállítva ezzel a végeredményt.

Makó FC – Hódmezővásárhelyi FC II. 4-1 (1-0)
Megyei I. osztály, 16. forduló. Vezette: Tihanyi Gábor (Szeles, Juhász)

Makó: Garamvölgyi – Belanka, Tamaskó (Buzási 73′), Juhász (Bohák 73′), Horváth (Molnár 81′), Babolek (Seres 63′), Magyar (Varga 59′), Sirokmán, Széll, Rabecz, Pócs. Vezetőedző: Siha Zsolt.
Hódmezővásárhely: Tóth – Urbán, Bánfi, Nagy Attila, Rostás, Győrfi, Nagy András (Papp 73′), Bojtos, Kemény (Árgyelán 73′), Paku (Lukács 73′), Bartyik. Vezetőedző: Vinnai István.

Gsz.: Rabecz 41′, Juhász 48′, Széll 58′, 78′, ill. Győrfi 80′.

Nagyon sokan voltak kíváncsiak az élő közvetítésre, melynek végén a hazaiak szurkolói sálat is kisorsoltak a végeredményre helyesen tippelők között. Ilyen közvetítésekre később is lehet majd számítani.

A Makó FC a következő fordulóban Bordányba látogat, ami jelenleg a DAFC ideiglenes otthona, míg a vásárhelyiek az UTC csapatát fogadják otthon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink