Újabb magabiztos győzelmet aratott a Makó FC

A makóiak 4-1-re győztek a Hódmezővásárhely II. ellen szombaton. A találkozó különlegessége az volt, hogy a szurkolók a Makói Városi Televízió jóvoltából és a Makó FC közreműködésének köszönhetően, a Facebook-on élőben tudták a követni az eseményeket.

A mérkőzést a pályaválasztók kezdték jól, végig nyomás alatt tartották az ellenfelet, de a rengeteg ziccer ellenére sokáig nem sikerült a kapura találni, a vásárhelyiek pedig néhány veszélyes kontrát is tudtak vezetni. Az első gólra a 41. percig kellett várni, ekkor Rabecz Valter egy beadásból kifejelt labdát vett le gyönyörűen, majd a kapufát eltalálva lőtte ki a hosszú sarkot.

A második félidő elején szabadrúgáshoz jutottak a hagymavárosiak. Babolek Zoltán és Széll Kristóf okos kombinációját követően az utóbbi pöckölte a labdát Juhász Jónás elé, aki a sorfal mellett a jobb alsóba lőtt. Az 58. percben ismét Juhász Jónás szerzett labdát még a saját kapuja előtt. Indítását Babolek Zoltán kezelte le, majd adta be mintaszerűen, az érkező Széll Kristóf pedig a kapuba passzolt. A 78. percben, a makói csapat kapusa, Garamvölgyi Csaba szabadított fel. Ívelését Búzási csúsztatta Rabeczhez, aki Széll Kristófhoz továbbított – ő nem is hibázott az előtte adódó ajtó-ablak helyzetben.

A vendégek a 80. percben szépítettek. A kezdőkör széléről végeztek el gyorsan egy szabadrúgást. A védelem mögé ívelt labdát Győrfi Dominik szépen emelte át a kifutó Garamvölgyi felett, beállítva ezzel a végeredményt.

Makó FC – Hódmezővásárhelyi FC II. 4-1 (1-0)
Megyei I. osztály, 16. forduló. Vezette: Tihanyi Gábor (Szeles, Juhász)

Makó: Garamvölgyi – Belanka, Tamaskó (Buzási 73′), Juhász (Bohák 73′), Horváth (Molnár 81′), Babolek (Seres 63′), Magyar (Varga 59′), Sirokmán, Széll, Rabecz, Pócs. Vezetőedző: Siha Zsolt.
Hódmezővásárhely: Tóth – Urbán, Bánfi, Nagy Attila, Rostás, Győrfi, Nagy András (Papp 73′), Bojtos, Kemény (Árgyelán 73′), Paku (Lukács 73′), Bartyik. Vezetőedző: Vinnai István.

Gsz.: Rabecz 41′, Juhász 48′, Széll 58′, 78′, ill. Győrfi 80′.

Nagyon sokan voltak kíváncsiak az élő közvetítésre, melynek végén a hazaiak szurkolói sálat is kisorsoltak a végeredményre helyesen tippelők között. Ilyen közvetítésekre később is lehet majd számítani.

A Makó FC a következő fordulóban Bordányba látogat, ami jelenleg a DAFC ideiglenes otthona, míg a vásárhelyiek az UTC csapatát fogadják otthon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »