Újabb magabiztos makói siker a megye I-ben

Tizenkilencedik győzelmét is megszerezte a Makó FC szombaton, amikor hazai pályán 5:0 arányban győzte le a 13. helyen tanyázó Csongrád Kunság A. csapatát. A mérkőzést a makóiak – fő bajnokesélyeshez méltóan – végig a kezükben tartották. A helyzetek és a labdabirtoklás vonatkozásában az első és második félidőben egyaránt kiemelkedően nagy különbségek mutatkoztak meg – tájékoztatta oldalunkat a makói csapat.

A hazaiak első góljára a 15. percig kellett várni, ekkor a rutinos Magyar György fejelt a vendégek hálójába. Az első játékrészben még egy hazai találat született, az előnyt Rabecz Valter duplázta meg. A második félidőben némiképp csökkent a Csongrád elszántsága, a hagymavárosiak rendre alakították ki a helyzeteket, a sárga lapok számát illetően azt is látni lehetett, hogy a csongrádiak többször is elkésett szerelésekkel próbálták megállítani ellenfelüket. Később háromszor volt még eredményes Siha Zsolt csapata: először Buzási érkezett jól egy szögletre és gyönyörű fejessel zörgette meg a hálót, majd 3 perccel később Babolek villant, s egy beadásra követően higgadtan gurította a játékszert a kapuba. A 72. percben Rabecz tudta megduplázni góljainak számát, beállítva ezzel az 5:0-ás végeredményt.

A Makó FC következő tétmeccséig nem kell sokat várni, hiszen a csapat szerdán kupamérkőzést játszik az Apátfalvával, majd szombaton ismét hazai pályán a tabella utolsó helyén álló UTC-t fogadják.

Makó FC – Csongrád-Kunság A. 5-0 (2.0)
Megyei I. osztály, 20. forduló. Vezette: Kakuk Szabolcs (Gargya, Maurer)

Makó: Papp- Belanka, Tamaskó (Buzási 46′), Juhász, Seres, Horváth (Tóth 64′), Babolek (Vas 64′), Zámbori, Magyar, Rabecz, Pócs. Vezetőedző: Siha Zsolt.
Csongrád: Stankovics – Mészáros, Kanász-Nagy (Bertók 85′), Szabó (Jovan 68′), Szőrfi (Nyári 84′), Szalkai-Szabó, Pauli, Borda, Szántai-Kis, Kiss, Tomasovski. Vezetőedző: Szűcs Róbert.

Gsz.: Magyar 15′, Rabecz 39′, 721, Buzási 60′, Babolek 63′.
Sárga: Mészáros 54′, Szántai-Kis 57′, Szalkai-Szabó 78′.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink