? Újra be lehet vinni a bölcsibe a nyunyókát

Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője nehezen tudta átvenni a hétfői tájékoztató vezetését, hiszen olyan jó hangulatot keltett benne Müller Cecília kijelentése.

Az országos tiszti főorvos elmondása szerint nagyon sok édesanya és család fordult hozzá tavasszal a higiénés feltételek, óvoda látogatás, bölcsőde látogatás kapcsán, mivel az operatív törzs azt kérte, hogy saját játékot ne vigyenek be az intézményekbe, hiszen az akkori járványügyi helyzet rendkívül bizonytalan volt még.

Ugyanakkor, mint fogalmazott,

„természetesen tudjuk jól, hogy a pici gyermekekhez kötődnek azokhoz a személyes tárgyakhoz, amiket jellemzően alváshoz használnak, akár pelenka, akár más kis plüss állatka akár a nyunyóka is. Kérem, hogy a szülők gondoskodjanak ennek az otthoni rendszeres tisztításáról és semmi akadálya nincs, hogy a gyermekek ezt az intézményekbe bevigyék”.

Ezt követően Gál Kristóf sikertelenül próbálta visszafojtani a nevetését, de azután profi módon vágta ki magát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink