Újra megnyílt a Kübekháza-Rábé határátkelő

Újra megnyílt az októberben átadott Kübekháza – Rábé közötti kishatár, amely naponta reggel 7 és 19 óra között vehető igénybe – közölte a Kübekháza Hírszolgálat.

Röszkén tartott sajtótájékoztatót Szijjártó Péter külügyminiszter hétfő délelőtt. Szijjártó szerint mind Magyarország, mind Szerbia sikeresnek bizonyult a védekezés tekintetében, ezért lehetővé vált, hogy a szerb és a magyar állampolgárok szabadon közlekedhessenek, mind a szerb állampolgárok, mind pedig a magyarok karanténkötelezettség nélkül beléphetnek az országok területére.

Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere üdvözli a döntést, ugyanakkor a higiénes szabályok betartását kéri mindenkitől, aki Kübekháza területére lép vagy itt él, ugyanis a járványveszély nem múlt el, ezért továbbra is fontos szempont az óvatosság.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink