Újraindult a thai-box Makó Robival

[ad 1]

Egy éves írországi munkavállalás után hazatért Makó Róbert, ennek köszönhetően újra vannak thai-box edzések városunkban. A tréningeket hétfőn, szerdán és pénteken tartják a Galamb iskola tornatermében a kick-boxosokkal és a K1-esekkel együtt.

DSCN0356

– Az előző négy évben csak irányítottam, de most beállok edzeni én is, rám fér – mondta viccesen Makó Róbert, aki dolgozni ment ki a szigetországba, így persze annyit nem tudott foglalkozni a thai-boxxal, mint szeretett volna, de most újra a ,,fedélzeten” van. Az edzéseket közösen tartják bátyjával, Jánossal.

Robi úgy érzi, májusra, legkésőbb őszre utoléri magát. – Nehéz lesz visszarázódni, lassultam, tíz kilót felszedtem, de a technika megmaradt – mesélte.

DSCN0355

Tanítványai többször keresték az elmúlt esztendőben, igény mutatkozott rá, hogy újrainduljanak az edzések; hétfő este mindenki üdvözölte őt és boldogan vetette bele magát a közös munkába. A tervek szerint ősztől a legígéretesebb sportolókat már versenyre vinné.

[ad 2]

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább olvasom »