Vállalkozók felajánlásával gyermekes családok kaptak élelmiszercsomagot

Székely Ildikót évek óta, az ünnepek közeledtével megkeresik olyan körzetében élő vállalkozók, akik felajánlásukkal szeretnének örömet szerezni a környezetünkben élő makóiaknak. Idén három nagylelkű felajánló is csatlakozott azon szándékához, miszerint a gyermekeket nevelő családokat szeretné meglepni – derül ki a makói önkormányzati képviselő bejegyzéséből.

Székely Ildikó azt írta: az összegből 20 darab 10 000 forint értékű élelmiszercsomagot állíttatott össze, melyet a napokban személyesen adott át az általa kiválasztott gyermekes családoknak. A csomagok mellé – az egyik felajánlónak köszönhetően – 10 kilogramm burgonyával is kiegészíthette az adományt.

A családok nagy örömmel és olykor elérzékenyülve vették át a csomagokat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

62 éve született Csuja Imre, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Momentum szegedi politikusa szerint sem lehet kitermelni a makói gázt

A Momentum szegedi alelnöke, Halász Noémi, földtudományi szakember szerint a makói gázkitermelés sokkal nehezebb annál, mint ahogy Gulyás Gergely gondolja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón arról beszélt, hogy növelik a hazai gázkitermelést 1,5 milliárd köbméterről legalább 2 milliárd köbméterre, a mostani gázár mellett a makói palagáz kitermelése is megéri.

Tovább olvasom »