Változatos munkákat kap a makói gázszerelő

[ad 1]

A 35 éve gázszereléssel foglalkozó makói Siska László szerint télen inkább az eső, mint a hideg nehezítette a szabadtéri munkáját, az elmúlt hónapokban pedig főleg a tűzhelyek rendbe tétele adott neki feladatot.

1984-től 2012-ig dolgozott a gázszolgáltatónak Siska László, aki mellékállásként vállalkozóként is tevékenykedett; nem hiába, hiszen édesapja vízvezeték-szerelő volt. Négy évvel ezelőtt fűtések kiépítésénél, 2000-ben az újonnan épült házaknál segített, mostanában főleg felújításokhoz, szennyvízcsatornázás utáni javításokhoz hívják.

DSCN1051

– Télen készülékjavítások, konvektorok, kazánok karbantartását, tűzhelyek rendbetételét végeztem – mesélte a szakember. Ezeken kívül csőtörések miatt is keresik, mint fogalmazott: télen a talajban lévő sok nedvesség miatt elmozdul a föld, a cső pedig eltörik.

Makói vállalkozóként voltak önkormányzati megrendelésű munkái, ám a legutóbbi felkérést nem vállalta, elmondása alapján nincs annyira embere, amennyivel nagyobb projekteket el tudna végezni.

Ismeretei szerint Makón 4-5 főnek van gázszerelő mestervizsgája, sajnos sok a ,,feketéző”, de mint mondta: nem nekik, a hivatásosoknak okoznak kárt a tulajok, hanem saját maguknak, általában utána ők szokták megjavítani a berendezéseket.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »