Varga Judit másfél millió forintos órával örül a hatósági áras húsnak

Bár vagyonokat nem fogunk spórolni februártól a vásárlások során, ez azonban Varga Juditot valószínűleg nem különösebben érinti, ugyanis a Csukló Szpotting instaoldal megemlítette, hogy a miniszter csuklóján egy Cartier Clé de Cartier óra látható, aminek az ára közel 1,5 millió forintra rúg a gyártó oldala szerint.

444.hu felvette a kapcsolatot a Csukló Szpotting oldalt, akitől megtudták, hogy erről a képről nehezen lehetne megmondani a pontos típust, de szerencsére már a nyáron készült pár jobb kép erről az óráról.

A lap emlékeztet rá, hogy Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója, Varga Judit férje korábban a 168 órának azt írta az órát ő vette a feleségének 40. születésnapjára tavaly szeptemberben. A látszat ellenére, az órát nem kellett feltüntetni a felesége vagyonnyilatkozatában, mert abban csak a hathavi képviselői alapdíjat meghaladó értékű ingóságokat szükséges szerepeltetni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Leadta a népszavazási aláíróíveket az ellenzék

Az ellenzéki referendum aláírásgyűjtésében résztvevő szervezetek szerint a népszavazással visszaadják az embereknek a politikát. Képviselőik pénteken az Országház előtt tartottak sajtótájékoztatót, amelynek végeztével aktivisták élőláncával juttatták el az íveket a Kossuth térről a Nemzeti Választási Iroda közelben álló székházához.

Tovább olvasom »