Vasárnap kötelező lesz a hódmezővásárhelyi piacon a maszk viselése

Nem tudni, nem veszik-e eléggé komolyan a járványt a lakosok, vagy így bevésődtek Müller Cecília szavai, miszerint nem kell maszkot viselni, mindenesetre holnaptól a rendőrség és a közterület-felügyelet csak azokat fogja beengedni a piac területére, akik maszkot, vagy száj elé kötött kendőt/sálat viselnek. (Kiemelt fotó: archív.)

A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata azt közölte, a szombati piac alkalmával nagyon sokan nem voltak hajlandóak a közterület-felügyelők által adott maszkot sem viselni, ezért szigorítanak holnaptól. ,,A maszk viselése most életeket menthet, kérjük vigyázzanak magukra és egymásra is! A vírus nem válogat!” – fűzték hozzá.

Jó hír, hogy a rendfenntartók nem kellett senkit sem visszafordítsanak Mártélyról, úgy tűnik, hogy a lakosság megfogadta az önkormányzat javaslatait.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

80 éve született Bujtor István Balázs Béla-díjas magyar színművész, filmrendező, forgatókönyvíró, producer.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább olvasom »

Az elmúlt 4 évben titkolták a kórházi fertőzések adatait

2018 nyarán, emberi erőforrások miniszterévé kinevezése után nem sokkal Kásler Miklós a kórházi fertőzéseket nevezte meg az egészségügy egyik legakutabb problémájának, egyben azok visszaszorítását az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának – emlékeztet a 444, ami arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem hogy nem történt meg, de az adatok transzparenciája és valóssága körül is számos probléma akadt.

Tovább olvasom »