Végrehajtási eljárást indított Jakab Péter az Origo kiadója ellen

A Jobbik közleménye szerint ,,az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Fidesz kézivezérelt propagandamédiája az egykori, rossz emlékű Szabad Népet is kenterben veri, ha valamelyik ellenzéki szereplő lejáratására kapnak utasítást Orbán Viktortól. Az viszont újdonság, hogy sunnyognak, ha lelepleződik a hazugság.

Emlékeztetnek, hogy az Origóval szemben legutóbb pert nyert Jakab Péter, mert egy tavaly júliusban megjelent cikkében azt állította, hogy a Jobbik elnöke a Facebook-oldalán megtévesztő fotót tett ki a saját népszerűségének bizonygatása érdekében.

,,Semmi nem volt igaz az írásból, ezért a fent nevezett álhírgyárat helyreigazításra és a perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság. Csakhogy a jelek szerint ennek a mai napig nem tettek eleget. Ez a fajta pitiánerség még tőlük is újdonság: az ordas hazugságok árát a Fidesz fullajtármédiája eddig mellényzsebből kirázta, de most lapítanak, mint szarvas a fűben.”

A Jobbik szerint vannak dolgok, amiket nem lehet szó nélkül hagyni, ezért Jakab Péter, a Jobbik elnöke végrehajtási eljárást kezdeményezett az Origo kiadója ellen.

,,Különös tekintettel arra, hogy a jog az Orbán szoknyája mögé bújó, szerkesztőségnek látszó propagandagyárakra is vonatkozik, és bizony felelősséggel tartoznak a fideszes pártközpont megrendelésére publikált hazugságokért”

– zárul a közlemény.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink