Vereséggel zárta az évet a Makó FC

1-0-ra kikaptak a Monor otthonában a makóiak a labdarúgó NB3 közép csoportjában. A harmadik helyen töltik a téli szünetet.

Monor: Bozsó – Nagy, Barthel, Haragos (Hulicsár 80′), Annus (Balogh 89′), Farkas (Ficsor 91′), Hunya, Petrezselyem, Erős, Juhász, Kántor.
Makó: Bordás – Tamaskó, Juhász (Sirokmán 80′), Dóra, Seres, Babolek, Varga (Horváth 61’9, Széll (Magyar 61′), Pócs, Sziklási (Rózsahegyi 80′), Nikitscher.

Gsz.: Barthel 72′.
Sárga: Erős 37′, Annus 46′, Barthel 61′, Farkas 66′, ill. Juhász 35′, Dóra 55′.

,,Gyenge produkciót nyújtottunk ma, teljesen megérdemelt a hazaiak győzelme, gratulálok nekik. Úgy gondolom, hogy jókor jön a téli pihenő, ránk fér. Büszke vagyok az őszi teljesítményünkre!”értékelte a vesztes találkozót a csapat oldalán Siha Zsolt vezetőedző.

A makóiak legközelebb 2022. február 21-én lépnek pályára bajnoki mérkőzésen Vácon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »