Visszalépett az LMP jelöltje, civil jelöltet támogatnak a szentesi-csongrádi körzetben

Fehér Attila ma jelentette be visszalépését, pártja Szűcs Ildikót támogatja az ellenzéki előválasztáson. A képviselőjelöltet így a Jobbik után az LMP is támogatja.

A 6600.hu beszámolója szerint Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke elmondta: az ellenzék megtanulta a leckét, rájöttek, csak akkor lesz kormányváltás, ha minden körzetben egy jelölt indul a kormánypárti jelölttel szemben.

Fehér Attila, az LMP jelöltje, a párt megyei elnöke kifejtette: 5 hónapja jelentette be indulását, folytatni fogja a megkezdett munkát, de visszalép a jelöltségtől és Szűcs Ildikót támogatja az előválasztáson. Közös munkára készülnek vele, így többek között a zöld, környezetvédelmi programokat átemelték Szűcs programjába is.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke úgy értékelte: ebben a körzetben az ellenzéki pártok közötti együttműködés egyre jobban körvonalazódik, sok a közös pont. Amikor megismerte Szűcs Ildikót úgy érezte, a jelöltet átjárja a hit és a munkájába vetett bizalom. – Talán a választópolgárok életéből pont a hit hiányzik, amiből elhihető, hogy egy épülő jövő kezdődik, a politikai szereplők pedig nem egymást faragják – fogalmazott Z. Kárpát. Hozzátette, a Jobbik, de valószínűleg minden párt tudna 106 jelöltet állítani, de belátták, ha van olyan esélyes közéleti szereplő, aki le tudja győzni a fideszes jelöltet, akkor őt kell támogatni. Úgy véli, ha Szűcs Ildikó nyer, méltó képviselője lesz a városnak, a körzetnek, a Parlamentben helyet foglalva pedig az oktatás területén áttöréshez segítheti az országot.

Szűcs Ildikó, a körzet civil jelöltje, szentesi önkormányzati képviselő megköszönte a két párt támogatását. Véleménye szerint a szentesi-csongrádi körzetben egyre többen látják az élet nehézségeit, az oktatás, egészségügy hiányosságait, a nyugdíj elértéktelenedését. – Nem ilyen Magyarországot álmodtunk 30 éve. Olyat szeretnék, ahol jó élni, van munkája az embereknek és minőségi bért kapnak. Ez biztosítja az életkörülményeket. Olyan országot, ahol a boldogulás nem a kapcsolatokon múlik és valódi demokrácia van. Ezeket a változtatások nem halogathatjuk, de csak közösen sikerülhet – fogalmazott a képviselőjelölt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »