Visszatérítik a belépőt azoknak, akik a torlódás miatt nem jutottak be a kecskeméti repülőnapra

Egyesek szerint nem volt semmi fennakadás a kecskeméti repülőnapon, az erről szóló hírek pedig nem igazak. Ha valóban minden rendben ment volna, akkor a szervező Honvédelmi Minisztérium nem ad ki közleményt, hogy visszatérítik a belépők árát azoknak, akik nem jutottak be. (Fotó: kecsup.hu)

Mint arról beszámoltunk, tömegeket vonzott a kecskeméti repülőnap, melyet 8 év után rendeztek meg. Ugyanakkor sokan panaszkodtak, mert a rendezvény első napján kialakult forgalmi torlódás miatt hatalmas dugó volt. Voltak akik órákon át araszoltak az előre megváltott, több ezer forintos jeggyel, hogy egyáltalán letehessék az autójukat a parkolóba.

A hírt megosztottuk Facebook oldalunkon is. Néhány hozzászólás szerint ,,belerúgtunk a szervezésbe” és ,,szándékos félre tájékoztatás” történt. Ha valóban ez lett volna, akkor a szervezők nem adtak ki volna hivatalos közleményt hétfőn. Azt írják:

,,Szombaton több látogató jelezte, hogy a jelentős torlódás miatt nem jutott be a rendezvény helyszínére, illetve a közeli parkolókba. Kérjük, hogy aki a fent említett probléma miatt nem tudta megtekinteni a bemutatókat, azt a panasz.nrhb2021@mil.hu e-mail címen 2021. szeptember 2-án 24:00 óráig jelezze. A szervezők megvizsgálják a bejelentéseket és indokolt esetben a belépőjegyek árát visszatérítik.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »