Volt makói fideszes képviselő is a dilettáns jogszabályalkotásra panaszkodik

Toldi János szerint ,,baj van ha a szakmában érdekeltek tapasztalata nem érvényesül a jogszabály alkotók munkájában” – fogalmazott az új egészségügyi törvény kapcsán.

Dézsi Csaba, Győr fideszes polgármestere szerint nem ártott volna orvosokkal is beszélgetni az új egészségügyi törvényről – erről a Győr+ rádióban beszélt. A beszélgetést a Magyar Narancs szemlézte, ezt megosztották a Makói demokratikus közéleti-politikai társalgó nevű Facebookos csoportban.

Ezt osztotta tovább Makó korábbi fideszes önkormányzati képviselője, Toldi János a következő sorokkal:

,,Baj van ha a szakmában érdekeltek tapasztalata nem érvényesül a jogszabály alkotók munkájában! (diletánsizmus)”

Toldiról legutóbb február közepén írtunk. Akkor egy 2014-es kampányfotót osztott meg, – amin ő és Farkas Éva látható, – annyi változtatással, hogy az ,,új korszak” szlogen fölé odaírta: ,,nélkülem.” Portálunknak elmondta, hogy 2020. december 31-el kilépett a Fideszből az új korszak pedig nélküle zajlik Makón.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »