Zajlik a Csipkesor felújítása

Alpintechnikusok javítják a homlokzat felületi hibáit, majd a mellvédet és a csipkéket is újra festik.

Most a Széchenyi tér 13-15. és 17-19. számú társasházak főtér felőli homlokzata újul meg. Legkésőbb jövő tavasszal a függőfolyosók belső részeit is újra festik. A felújítást az önkormányzat pályázata is támogatja – tudta meg a Makói Csípős Zeitler Ádám közös képviselőtől.

A Korzó felőli társasház már korábban megújult, most a K&H banknál található lépcsőházig készül el a homlokzat. A főtér képe így jelentősen javulni fog. Hasonlóan látványos beruházás a társasházak emeleti részén nem történt az épület megépítése óta – fogalmazott a társasházkezelő.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink