Zaklatás: Jakab Péternek az egyik kisfia szólt, hogy a köztévések kamerázták az otthonukat

Újból zaklatáshoz folyamodott a Fidesz-média. Most már egyenesen az évi több mint százmilliárd forint közpénzből (százezer magyar család évi egymillió forintjából) működő közmédia gondolta úgy, hogy egy politikust a saját otthonánál kell zavarnia.

A célpont nem más volt, mint Jakab Péter, akinek az egyik gyermeke szólt, hogy kamerázták a házukat.

A Jobbik elnöke vasárnap egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy amikor hazaért, „szólt az egyik fiam, hogy volt itt két ember és kamerázták a házunkat”.

Mint írta, tudomása szerint az M1 stábja járt miskolci otthonánál, és „nyilván azt akarták/akarják bemutatni a Fidesz pribékjei, hogy Jakab milyen fényűző életet él”.

Nemrég értem haza, mire szólt az egyik fiam, hogy volt itt két ember és kamerázták a házunkat.Nyilván azt…

Közzétette: Jakab Péter – 2021. március 7., vasárnap

Jakab Péter, mint az ellenzéki pártok jobbikos miniszterelnök-jelölt indulója láthatóan egyre nagyobb fejfájást okoz a kormányzatnak, szerepének folyamatosan növekvő jelentőségét mutathatja az is, hogy már az otthonához küldik embereiket.

A Fidesz-médiának egyébként nem ez az első ilyen húzása: tavaly a Pesti TV csengetett be az Index szétverése előtti főszerkesztőjéhez, Dull Szabolcshoz, azelőtt pedig a Hír TV zaklatta otthonában a 24.hu egyik újságíróját, valamint Hadházy Ákos független képviselőt is.

Jakab Péterről a kormányzati média most éppen azt a képet igyekszik lefesteni, hogy egy vagyonos emberről van szó, ezért nem hiteles tőle, ha párizsit vagy paprikás krumplit eszik. A Jobbik elnöke ugyanakkor azt mondja, szerinte attól, hogy frakcióvezetőként most jó fizetést kap, még nem kell luxuséletet élnie és kaviárt reggeliznie úgy, mint ahogy a jelenleg is a Maldív-szigetekre magángéppel repkedő fideszes elit teszi.

(alfahir.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink