📺 Zeitler Ádám: Legyen Makó a legzöldebb járási székhely 2030-ra!

Mindannyian tapasztaljuk a klímaváltozás hatásait. A nyarak egyre forróbbak, az időjárás egyre szélsőségesebb. Ideje nekünk is tenni valamit – hívja fel a figyelmet programbemutató videójában a lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltje.

Zeitler Ádám azt mondja:

Az elkerülő út mentén védőfasor ültetését javaslom annak érdekében, hogy a szántóföldeken keletkezett port ne fújja be a szél városunkba. Javaslom továbbá az épületek szigetelésének, és fűtéskorszerűsítésének felgyorsítását, napelemek telepítését. Legyen Makó a legzöldebb járási székhely 2030-ra!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink