Zeitler Ádámot támogatja Szentes polgármestere is

Szentes polgármestere, Szabó Zoltán is támogatja Zeitler Ádámot – derül ki a Lokálpatrióták polgármesterjelöltjének bejegyzéséből. A makói polgármesterjelölt egy közös fotót töltött fel oldalára Szabóval.

Szentest Szirbik Imre személyében egy hasonlóan korszakalkotó polgármester vezette, sokáig, mint Makón Buzás Péter volt. Szabó Zoltán ezt az örökséget vitte tovább csapatával az elmúlt öt évben. Pártpolitikai érdekek helyett a város és az ott élők érdekeit képviselve végzik munkájukat – írta Zeitler.

Közlése szerint beszélgetésük során számos olyan téma szóba került, amely Makót és Szentest egyaránt érinti. Ezek megoldásában közös erővel jóval sikeresebbek tudunk lenni a jövőben Makón is! – jelentette ki.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink