15 hónap után nincsenek napi covid-adatok

Nincs napi operatív sajtótájékoztató és mindennapos járványstatisztika.

Aki ma ellátogatott a koronavírusról tájékoztató kormányzati honlapra, több mint 15 hónap után először nem látott friss napi adatokat a fertőzöttek, a beoltottak és a halálos áldozatok számáról. Ennek oka, hogy az operatív törzs lezajlottnak tekinti a járvány harmadik szakaszát, így megszüntetik a napi sajtótájékoztatókat és átállnak az úgynevezett „készenléti jellegű adatszolgáltatásra”, vagyis csak hétköznap fognak adatokat közölni, hétvégenként nem.

Szombat este a legutolsó friss hír egy tegnap megjelent bejegyzés volt, ami arról szól, hogy a szabadtéri kivetítőkön védettségi igazolás nélkül lehet nézni az EB-meccseket.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nincs szülészet Makón

Hogy szünetel a fekvő szülészet-nőgyógyászati osztály Makón, az a nyilvánosság számára a 2020. március 25-i testületi ülésen derült ki. Mindezt a veszélyhelyzetre való tekinttel Dr. Kallai Árpád főigazgató rendelte el. Ez az állapot azóta sem változott.

Tovább olvasom »