Eriksen állapota stabil, 20:30-kor folytatják a dán-finn meccset

A Dán Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint 20:30-kor folytatják a Dánia-Finnország találkozót.

Mint ismert, megdöbbentő jelentek szemtanúi lehettünk a Dánia–Finnország labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés első félidejének hajrájában: Christian Eriksen összeesett a pályán, és újra kellett éleszteni. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a hivatalos Twitter-oldalán számolt be róla, hogy a dán labdarúgó állapotát stabilizálták, majd Eriksent kórházba szállították.

(Kiemelt fotó: Amikor levitték a pályáról, Eriksen már felemelte a fejét és a kezét is/Fotó: AFP)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📷 📺 Elbúcsúztatták a szurkolók a Makó FC-t

Mint az ismert, az önkormányzat bejelentette, nem tudják fenntartani a stadiont. Ennek hírére a csapat visszalépett az NB3-as bajnokságtól. A drukkerek elbúcsúztatták a fiúkat vasárnap délután. Bár meghívták, Farkas Éva polgármester nem volt jelen az eseményen és a városvezetést sem képviselte senki.

Tovább olvasom »