16 éves, makói származású kapus debütált az NBIII-ban

Engedi Márk Makóról Békéscsabára 11 évesen korában került, ott eltöltött egy évet, majd 2019-ben Debrencenbe igazolt és most, mindösszes 16 évesen bemutatkozott a felnőttek között.

A jó hírre a Makó FC oldala hívta fel a figyelmet. A makói nevelésű kapus a DVSC II. csapatában mutatkozott be a harmadosztályban a felnőttek között és az első NB-s mérkőzését gól nélkül hozta le.

Márk egyébként futsalozni, Makóról való távozása után szinte minden évben visszatért és a Makó FC-vel U17-ben bronzérmet is szerzett. Márk testvére, Krisztián 19 éves, szintén kapus és ő is együtt költözött testvérével Békéscsabára, majd Debrecenbe, de a makói csapat információi szerint ő a civil életet választotta.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink