18 éves lett a Jobbik

Igen, azt hiszem a néppárti Jobbik felnőtté vált. 18 évesen felnőttünk ahhoz a feladathoz, amit a 2003-as Alapító nyilatkozatban is lefektetettünk: a Jobbik a nemzet egészét kívánja képviselni. Mert közös a hazánk, és csak közösen tudjuk jobbá tenni – írta Jakab Péter, a Jobbik elnöke közösségi oldalán közzétett posztjában abból az alkalomból, hogy éppen 18 éve alakult meg a Jobbik. 

Jakab Péter elmondása szerint 2010-ben, amikor csatlakozott a mozgalomhoz, akkor egyfajta dackorszakot élt át a párt: erősen tiltakoztak a fennálló rendszer ellen és hangosan kiáltották világgá a ki nem mondott problémákat, de azokra nem mindig adtak jó válaszokat.

Később az évek múlásával, egyre kiforrottabb szakmaisággal jelentek meg a nagypolitikában, de ekkor sem értek még meg az ország kormányzásának feladatára, mivel a fiatalos hév azt mondatta velük, hogy majd egyedül megmutatják és megváltják a világot. Csak mára értették meg Jakab Péter szerint, hogy az összefogás a megoldás és így képessé váltak arra, hogy kompromisszumokat kössenek egymással a nemzetért, illetve hogy hamarosan közösen kormányozzák ezt az országot.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Török Sophie (született Tanner Ilona) Baumgarten-díjas író, költő, Babits Mihály felesége.

Tovább »

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink