Négy gól esett a hajrában, döntetlen lett a Dabas-Makó

Az utolsó percekben négy találat született a vasárnapi bajnokin, így alakult ki a 2-2-es döntetlen. A makóiak maradtak a harmadik helyen.

FC Dabas – Makó FC 2-2 (0-0)
NB3 közép csoport, 14. forduló. Vezette: Zimmermann Márió (Hovanecz, Zahorecz)

Dabas: Hermány – Forgács, Busa, Rábold, Ágoston, Maka (Kerék 72′), Kiss (Földes 65′), Dudás, Szabó, Fritz, Lévai (Pusztai 77′).
Makó: Garamvölgyi – Tamaskó, Juhász (Nikitscher 65′), Dóra, Pantelis (Horváth 85′), Babolek, Zámbori (Major 71′), Sirokmán, Széll (Magyar 85′), Pócs, Sziklási.

Gsz.: Busa 84′, Ágoston 93′, ill. Babolek 82′, 89′.
Sárga: Szabó 12′, Ágoston 33′, Forgács 61′, ill. Pócs 1′, Zámbori 17′, Sziklási 63′.

,,Ezért érdekes sport a labdarúgás: a 3 héttel ezelőtti 93. perc katarzist jelentett a számunkra, most pedig annak éppen az ellenkezőjét éltük át. Összességében nagyon büszke vagyok a srácokra!”

– nyilatkozta Siha Zsolt, a makóiak mestere a csapat oldalának.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink