23 millió forintot kér a Magyar Posta, hogy újranyíljon a kisposta Makón

Érdekes üzletfilozófiával él az állami vállalat: 23 millió forintot kérnek 18 hónapos szerződéssel és akkor újranyitják a bezárt kispostát – derül ki a jövő heti testületi ülés anyagából.

Mint az ismert, a makói önkormányzat levelet írt és a polgármester személyesen is kérte, hogy a Magyar Posta nyissa ki újra a kispostát. A város átvállalt volna minden költséget, a rezsiköltségeket, elengedik a bérleti díjat, sőt még a dolgozót bérét és járulékát is fizetik.

A szerdai előterjesztés szerint a Posta jelezte, csak akkor tudja biztosítani a kettes posta működtetését, ha a város szolgáltatásként ezt a Magyar Postától veszi igénybe és ezt a díjat megfizeti. Ennek éves nettó díja 23 millió forint, a szerződés 2023. január 1-től, 18 hónap határozott időre szólna. Addig is, az önkormányzat azt javasolja, hogy november 1-től engedjék el az ingatlan bérleti díját.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink