25 százalékos áremelést jelentett be a McDonald’s

Ha valaki nem helyben fogyasztja el a rendelt ételt, hanem elvitelre kéri, annak már 80 forint helyett 100 forintot kell fizetnie a magyarországi McDonald’s éttermekben – szúrta ki a hvg.hu.

Az elvitelért felszámolt különdíjat 2022. szeptember 1-jén vezették be a hazai gyorséttermekben, most 25 százalékos emelés történt. Az elviteli díjat minden drive-os vásárlás, azaz autós kiszolgálás, valamint az éttermekben elvitelre kért rendelések után számolják fel vásárlási tranzakciónként egyszer, a rendelés értékétől függetlenül.

Korábban egy vásárló úgy játszotta ki a rendszert, hogy helyben fogyasztásra rendelt, majd kért külön egy papírzacskót, amit ingyen megkapott, és abban vitte el az ételt.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »