300 kilométerre lépett fel a MENYUKE

Nagyatádon, a Szépkorúak Kulturális Fesztiválján lépett fel a Megváltozott Munkaképességűek és Nyugdíjasok Makói Közhasznú Egyesülete, a MENYUKE. A társaság két népi játékot adott elő. 

s61112180 s31683023

A Dunántúli-dombságnál lépett fel a MENYUKE az elmúlt héten; meghívást kaptak a Solar fesztiválra. Volt aki busszal, volt aki autóval ment, a gépjárművek tele voltak fellépő ruhákkal és kellékekkel is, a kosarakat és a sámlikat nem is tudták elvinni, szerencsére talicskát a helyszínen kaptak.

A ,,Délalföldi batyusbál” és a ,,Górétöltögető” óriási sikert aratott, hangos nevetés, vastaps jutalmazta a makóiak produkcióját, idegenek gratuláltak az előadásokhoz.

A résztvevők felvették új délalföldi viseletüket, melyet pályázati támogatásból varrattak.

(fotók: MENYUKE facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink