Nem a legszebb játékkal, de legyűrte a Szeged II-t is a Makó FC

Frissítés: a makói csapat tévedésből a februári mérkőzés összefoglalóját küldte el szerkesztőségünknek, mi pedig nem ellenőriztük le. A tévedésért elnézést kérünk. A 2021. május 22-i Makó FC – Szeged 2011 II. találkozó tudósítását ide kattinva találják.

Pénteken bajnoki mérkőzést vívhatott a Makó FC a Szeged 2011 II. otthonában, amelyet ugyan nehezen, de megnyert 3:2-re a Szent Gellért Fórumban – tájékoztatták oldalunkat a makóiak.

Meg kellett küzdenie a Makó FC-nek a győzelemért, ugyanis a több játékost is visszajátszó hazaiak fegyelmezett, jó játékot mutatva több ziccerig is eljutottak, melyet Garamvölgyi Csaba nagy bravúrral védett. Az első játékrészben kiegyenlített labdabirtoklás zajlott, viszont korán, már a 2. percben eredményesek tudtak lenni a makóiak Horváth Előd révén. A második hagymavárosi gólra sem kellett sokáig várni, a 24. percben, egy szélen megbontott támadást követően a beadásra Babolek érkezett és fejezte be góllal a támadást. Az első félidő hátralévő részében visszább vettek a makóiak, többnyire a szegediek akarata érvényesült, melynek meg is lett az eredménye, 2-1.

A fordulást követően jórészt a pálya közepén zajlott a harc, melyet a makóiak törtek meg. Zámbori tű éles beadására robbant a tizenhatoson belülre Széll, aki befejelte a hosszúba a játékszert az 57. percben. A hátralévő játékidő a szegedieké volt, akik sorra alakították ki a helyzeteket, amiből egy gól született is, beállítva a végeredményt.

Ha nem is a legszebb játékkal, de megküzdöttek Siha Zsolték a sikerért, amivel tovább zakatolnak veretlenül a bajnokságban a céljaik felé.

Szeged 2011 Kft. II. – Makó FC 2-3 (1-2)
Megyei I. osztály, 12. forduló. Vezette: Dobó Attila (Minda, Fodor)

Szeged: Ásványi – Paublusztig, Rózsahegyi, Deák, Illés, Papp, Dobronoky, Vincze, Holcsik, Zsédely (Kapic 67′), Lestyán (Szűcs 79′). Vezetőedző: Vágó Mihály.
Makó: Garamvölgyi – Belanka, Juhász (Rabecz 87′), Tamaskó (Molnár 92′), Horváth (Varga 70′), Babolek (Seres 93′), Zámbori, Magyar, Sirokmán, Széll (Buzási 63′), Pócs. Vezetőedző: Siha Zsolt.

Gsz.: Dobronoky 40′, Vincze 73′, ill. Horváth 2′, Babolek 24′, Széll 57′.
Sárga: Rózsahegyi 86′, ill. Pócs 52′, Magyar 65′, Tamaskó 88′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Török Sophie (született Tanner Ilona) Baumgarten-díjas író, költő, Babits Mihály felesége.

Tovább »

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink