Kerékpárokat lopott

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki segédmotoros kerékpárt, valamint bicikliket tulajdonított el Hódmezővásárhelyen. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 49 éves elkövető először 2020 januárjában ment be egy ingatlan udvarára a megyei jogú városban. Ott kutatást végzett, majd elvitt egy segédmotoros kerékpárt. Ezt követően május 17-én este a városban sétálva felfigyelt egy társasház előtt lévő lezárt kerékpárra. Levágta róla a lakatot és eltekert. Egy hónappal később újra megjelent a környéken, ezúttal a lakótömb szomszédságából vitt el egy biciklit, miután letörte róla a zárat.

A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A megtartott kutatások során az egyenruhások lefoglalták a kétkerekűeket, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

(police.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink