Kerékpárokat lopott

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki segédmotoros kerékpárt, valamint bicikliket tulajdonított el Hódmezővásárhelyen. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 49 éves elkövető először 2020 januárjában ment be egy ingatlan udvarára a megyei jogú városban. Ott kutatást végzett, majd elvitt egy segédmotoros kerékpárt. Ezt követően május 17-én este a városban sétálva felfigyelt egy társasház előtt lévő lezárt kerékpárra. Levágta róla a lakatot és eltekert. Egy hónappal később újra megjelent a környéken, ezúttal a lakótömb szomszédságából vitt el egy biciklit, miután letörte róla a zárat.

A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A megtartott kutatások során az egyenruhások lefoglalták a kétkerekűeket, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink