Kiszombori kislány lett a Little Miss World Hungary szépségkirálynője

Június végén tizenhetedik alkalommal rendezték meg az ország egyik legszínvonalasabb gyermekszépségversenyét Makón. A Little kategória szépségkirálynője a kiszombori 9 éves Barna Lora Panna lett.

Országosan több százan indultak az előválogatokon, a döntőbe 20 gyermek jutott be és felkészítő tábor keretében zajlott a verseny. A zsűri 3 napon keresztül pontozta a résztvevőket. Öt független zsűrivel, korosztályonként pontoztak és döntöttek. Biztosítva volt fodrász és sminkes, a fotózás és bemutató több különböző ruhában zajlott: népviseleti ruha, piros és fehér koktél ruha, fantázia ruha, vagány utcai ruha, matróz és strand ruha.

Lora Panna képviseli idén Magyarországot a hazánkban megrendezésre kerülő európai versenyen is. Ezen kívül a Balaton Szépe versenyre is megy, július 11-én pedig a Szeged Szépe versenyen zsűrizni is fog.

– Panna nagyon sokat változott. Kifinomultabb, csajosabb lett, imádja ha fotózzák! Számára ez az egész egy játék és amíg élvezi, én támogatom mint anya, ahogyan minden másban – fogalmazott oldalunknak Takács Diána. Elárulta, elég széleskörű az érdeklődése, jó tanulmányi eredményei vannak, a Vargabalett online koreográfus versenyen is különdíjas helyezést ért el az idén. Továbbá lovagol és furulyán játszik.

– Nagyon szorgalmas kislány, mondhatom, hogy a legbüszkébb anyuka vagyok a világon! Sokan azt hiszik, hogy mi szülők ezt ráerőltetjük a gyerekekre és roppant káros, pedig ez nem igaz. Sokkal növeli az önbizalmukat, a kifinomultságukat, nincs bennük stressz, hiszen már olyan, mint egy családi program. Ez az egész egy hatalmas játék és szórakozás – tette hozzá a szépségkirálynő édesanyja.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink