49 éve jelent meg Maroslelén a gombfoci

Maroslelére 1973-ban Maczelka László hozta el a sportágat, amatőr csapatot alakított a községben. Ez a csapat azóta is töretlen, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy augusztus 20-án a faluházban megrendezték a Maros Kupát. (Kiemelt fotó: Drimba Tibor/Facebook)

Általában 30-40 fő közötti létszám szokott összejönni az ország minden pontjáról. Ezúttal jöttek Sopronból, Szegedről, Budapestről, Debrecenből, de voltak a határon túlról is, Csíkszeredáról és a Vajdaságból. A Magyar Asztalilabdarúgó Szövetség elnöke, Horváth Imre is jelen volt.

A tornát Kovács Nándor nyerte, második helyen Matkó Dóra, harmadikon Mártonfi István végzett. A legjobb maroslelei Fejes Ferenc lett.

A verseny egyben egy főpróba is volt a közelgő világbajnokságra, melyet Brazíliában rendeznek meg október 8-11. között.

Fotó: Magyar Asztali Labdarúgó Szövetség

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink