5 éve szól Szegeden a Rádió 1

Világsztár dj-párossal, Rádió 1 dj-kkel és a hallgatóival közösen ünnepel az 5 éves Rádió 1 Szeged a Sing Singben – tájékoztatta a Makói Csípőst Király Tamás stúdióvezető.

November 11-én Szeged legnagyobb és legrégebbi klubját, a Sing Sing Music Hall-t tölti meg élettel a 87.9 Rádió 1 csapata. A World Is Mine RadioShow házigazdája Willcox, és az ország legismertebb franciája, Cooky mellett ezúttal érkezik az európai slágerlistás “Drunk” szerzőpárosa Olaszországból, a The Cube Guys! Sőt, a felejthetetlen Rádió 1 Szeged Születésnapra bárki megnyerheti VIP belépőjét, csak figyelni kell a felhívást minden nap dél és 2 óra között a 87.9 Rádió1-en – közölték.

Továbbá a 87.9 Rádió 1 a bulit követő hetekben virtuálisan bejárja Szeged legfontosabb helyszíneit, amelyeket ha felismernek a hallgatók, menő okostelefonokat vagy akár az összesen 500 ezer forint értékű Árkád Szeged vásárlási utalvány egyikét is megnyerhetik.

Az ország legnépszerűbb ébresztő showja több alkalommal is a napfény városából köszöntötte Magyarországot a roadshow-k felejthetetlen hangulatú műsoraiban – olvasható a rádió közleményében.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább »

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább olvasom »