50 főt küldenek el a Continentól Makón

Egy belső kommunikációnak szánt tájékoztató jutott el portálunkhoz a Continental makói gyárából. Ebből kiderül, még az év végéig 50 dolgozótól válnak meg.

,,Kedves Kollégák!” – így kezdődik az a tájékoztató, ami vélhetően a gyárban van kihelyezve és arról tájékoztatja a dolgozókat, hogy a piaci változások és a megrendelések visszaesése miatt 2023 végéig 50 fős létszámcsökkenés várható. Ez érinti a gyártási és a támogatói részlegeket, saját és bérelt munkaerőt egyaránt.

A levél eljutott a Délmagyarországhoz is, a vállalat így adott tájékoztatást a megyei napilapnak:

,,Felelős munkáltatóként mindig arra törekszünk, hogy a külső üzleti környezet és a megrendelési volumen változásaira reagálva olyan döntéseket hozzunk, amelyek biztosítják fenntartható üzleti működésünket és ezzel együtt a lehető legkevésbé érintik munkavállalóinkat. Ezen alapelvek mentén hoztuk meg döntésünket a hivatkozott létszámmódosításról is. A lépés nagyrészt a kölcsönzött munkavállalókat érinti és a folyamatot 2023 végéig, a törvényi kereteknek megfelelően hajtjuk végre. Megrendelőink és a piac igényeit folyamatosan felülvizsgáljuk és ehhez igazítjuk munkavállalóink számát most és a jövőben is.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink