60 karácsonyi csomagot ajánlott fel a kiszombori vállalkozó

Vancsura Kornél, a Kiszomboron is telephellyel rendelkező mezőgazdasági vállalkozó kérte fel önkormányzatot közvetítői szerepre.

A kiszombori önkormányzat arról számolt be, a vállalkozó 60 karácsonyi csomagot ajánlott fel szétosztásra olyan családok között, akiknél a legnagyobb a szükség. A csomagok száraz és tartós alapvető élelmiszereket tartalmaznak: cukor, liszt, étolaj, tészták, szaloncukor.

A nagylelkű adományt Szirbik Imre polgármester átvette és a hivatal kollégáinak segítségével szétosztják. Ez számos család részére nyújtott nagy segítséget a karácsonyra való készülődésben, az ünnepi asztal kiszolgálásában – közölte a község.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »