2 év után ez is kiderült: Vona Gábor mégsem esküdött fel Allahra

Ez már sokat nem számít, a hazugság bejött Orbán Viktor akkori kihívójáról és újabb választási győzelemhez segítette a Fideszt.

Az Origó nevű fideszes propagandaoldalt ítélte helyreigazításra a Fővárosi Törvényszék. Már júliusban megállapították, hogy 

„www.origo.hu portálon 2018. március 3. napján „Vona házhoz megy a székely pofonért Marosvásárhelyen” címmel megjelent cikk valótlanul állította a felperesről, hogy felesküdött Allahra”.

Az Origonak most sikerült helyreigazítani a fideszes hazugságot.

2019-ben 158 sajtóhelyreigazítási perből 80 esetben, azaz nagyjából az esetek ötven százalékában marasztalta el részben vagy egészben a kormányközeli médiát a bíróság.

A kormánykritikus médiát 87 esetből 13-szor marasztalták el, vagyis az esetek körülbelül 14 százalékában. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

118 beteg vár szürkehályog műtétre Makón

Szinte az összes műtétnél jócskán megnőtt a betegek száma, ami arra enged következtetni, hogy a várakozási idők nem, hogy csökkentek volna, de minden bizonnyal ennek következményeként még az eddiginél is jobban kitolódtak – írja összegzésében az mfor.hu.

Tovább olvasom »