Augusztus 20. Vásárhelyen: Gypo Circus, Quimby, tűzijáték

Emlékezetes: 2018-ban a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete azt mondta, hogy augusztus 20-án majomparádé lesz a városban. Idén még nem adtak ki hasonló közleményt, viszont a polgármester mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a tavalyi szellemében rendezik meg most is.

Márki-Zay Péter közölte: megmarad a tavaly visszahozott Szent István napi borfesztivál és a vásár a Kossuth téren és a sétálóutcában. Emellett a Szent István téri állami megemlékezés sem marad el. Változás, hogy a kisszínpad a Lázár utcához lesz közelebb. A tram traint ebben az időszakban csak a sarokház vonaláig építik, így nem fognak dolgozni a téren. Nem négy, hanem öt napos lesz, a költségtakarékosság elve mellett. Fellép többek között a Gypo Circus, a Quimby, a Black Five, a Mobilmánia, a vásárhelyi Stratégia, a Zenevan!, az Őrtorony, a Traubi, a Pop Art.

Elmondta, hogy országosan nehéz helyzet van szúnyoggyérítés területén, a meleg és a csapadék kedvező a lárvák kikeléséhez. Ezért újabb irtást lesz szombaton a város költségén.

Elárulta, hogy a kátyúzás a héten elindult, a HMSZ Zrt. végzi. A múlt pénteki közgyűlés biztosította a fedezetet erre.

(fotó: illusztráció)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink