A nap témája: Több mint 200 ezren töltötték ki a kormány által eltitkolt klímakonzultációt

A kérdőívet hétfőig lehetett kitölteni, délután pedig a Innovációs és Technológiai Minisztérium egy közleményben tudatta, hogy több mint 200 ezren éltek a lehetőséggel.

„Örülünk annak, hogy a kérdőívet ennyien, több mint 200 ezren töltötték ki. Mindenkinek a véleménye számít, a beérkezett válaszokat a minisztérium kiértékeli, annak eredményeit nyilvánosságra fogjuk hozni. Ezt követően tárgyal majd a kérdésről a kormány. Magyarország kormánya – ahogyan eddig is – a magyar emberek véleményének figyelembevételével fogja meghozni döntését”

– írták.

Emlékezetes: miközben a kormány kedvenc rasszista, idegengyűlölő hangszereléssel előadott témájában, a migráció kérdésében tartott, konzultációnak csúfolt propagandahadjárat, vagy a kormány sikereit reklámozó családvédelmi konzultáció keretében Rogán Antal minisztériuma milliárdokat költött kommunikációra, jelen helyzetben úgy tűnik, szokatlanul spórolósan álltak a kérdéshez.

A kérdőívhez mellékelt szövegből pedig ki is derült, hogy a konzultációra a jelek szerint egyáltalán nem is került volna sor, ha a kormányon múlna, viszont kénytelen volt meghirdetni, hogy ne szegjen kötelezettséget.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink