A megyei közgyűlés fideszes alelnöke megint ,,feldíszítette” Hódmezővásárhelyt

Az Ádók János vezette Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület megint óriásplakátokkal rakta tele a várost.

Még a 2017-ben elhunyt polgármester, Almási István neve is rákerült azokra a plakátokra, amelyek mára virradóra kerültek ki. Ádók János, a Csongrád Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület elnöke a Promenádnak elmondta: a plakátok szembesítésként kerültek ki, szerinte ,,a város az elmúlt két évben semmit sem fejlődött, helyette a bukott baloldali politikusok gyűjtőhelyévé vált.”

„Ezek a plakátok elgondolkodtató és emlékeztető üzeneteket fogalmaznak meg”

– fogalmazott Ádók János a fideszes oldalnak.

Dr. Berényi Károly: Szánalmas és elkeserítő

Hódmezővásárhely alpolgármestere (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért) szerint ,,a város tönkretételében érdekelt erők nem adják fel; a helyi Fidesz „civil” szakosztályának, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesületnek az elnöke ismét tudott egy kis támogatást szerezni óriásplakátokra (darabja több százezer forint).”

Ismét kidíszítik a várost? Ez is a város visszafoglalásának egyik módszere? Miért is harcolnak? Ki az ellenség? Hódmezővásárhely lakossága? Felfoghatatlan!

– írta Berényi közösségi oldalán.

Mint arról beszámoltunk, szintén a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület volt az, amelyik ,,szembesítő” óriásplakátokat rakott ki a városban még tavaly.  Ezekről kimondta a bíróság, hogy valótlanságot állítanak.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Határ nyílik Kübekháza és Óbéba között

Jóváhagyta a román kormány a szerb–magyar–román hármas határnál található Kübekháza – Óbéba (Beba Veche) közúti határátkelő megnyitásáról szóló határozatot csütörtökön – közölte Mihai Constantin kormányszóvivő a héten.

Tovább olvasom »