Nagyszámú érdeklődő előtt zárta kampányát Csanádi Ferenc

Kiszombor központjában tartotta kampányzáró rendezvényét a független polgármesterjelölt. Csanádi Ferenc újra ismertette választási programját, valamint kitért a településre eddig nem jellemző sárdobáló kampányra is.

– ,,Mézesmadzag” – így említik egyesek az ipari parkot, ipari övezetet. Pedig vannak elkerülő útjaink, határátkelőnk és közel az autópálya is – fogalmazott Csanádi Ferenc az egyik programpontját ért kritikákra. Felidézte: a Kiszombornál kisebb Maroslelén 100%-os állami támogatásból 7,5 hektáron alakítottak ki ipari területet és ismeretei szerint jelenleg is több céggel tárgyalnak, hogy melyek települjenek oda. A ,,pénz-kérdéssel” kapcsolatban kijelentette, a mindenkori országgyűlési képviselőnek támogatnia kell az önkormányzatot és a falu lakóit, bárki is a polgármester.

Meglátása szerint tenni akarásra, cselekvésre, szemléletváltásra van szükség a településen. Ismertette: Makón tervek vannak, hogyan hajtják végre az ingatlanfelújításokat, beruházásokat lépésről lépésre; Földeákot (Hajnal Gábor) és Maroslelét (Drimba Tibor) lendületes, fiatal polgármester vezeti tele elképzelésekkel – ezt ígéri ő is Kiszombornak. Éppen ezért nem egy 4 éves programot tett le a választók elé, hanem egy 15-20 évre előremutatót.

Csanádi sajnálatosnak nevezte, hogy nem volt nyílt vita a lakosság előtt a polgármesterjelöltek között, ez a demokrácia alapja. Ugyanakkor az Internet ,,arctalan világában” elszabadultak az indulatok, ezt egyszerűen szégyennek nevezte. Meglátása szerint ezt megszervezték, 5-6 fő provokációja széthúzást gerjesztene, azonban úgy tapasztalja, ez kontraproduktív.

Lakossági kérdésre válaszolva elmondta: a község körzetekre osztása nem törvénysértő, megvannak rá a megfelelő jogi keretek. Ezt egyébként azért szorgalmazná, mert szerinte ,,az önkormányzat el van szakadva a lakosságtól.”

Papp Máté, lokálpatrióta egyetemista felszólalásában azt kérte, hogy aki változást szeretne, az mindenképp menjen el szavazni holnap.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Hétfőn Makóra jön Magyar Péter

Nem csak Makóra, hanem Csongrádra, Szentesre, Szegedre, Hódmezővásárhelyre és Mindszentre is ellátogat hétfőn a Tisza Párt EP-listavezetője. Magyar Péter a makói könyvtár előtti területen tart fórumot.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hétfőn Makóra jön Magyar Péter

Nem csak Makóra, hanem Csongrádra, Szentesre, Szegedre, Hódmezővásárhelyre és Mindszentre is ellátogat hétfőn a Tisza Párt EP-listavezetője. Magyar Péter a makói könyvtár előtti területen tart fórumot.

Tovább olvasom »