? Nyilvános testületi ülés, de zárt ajtók mögött Makón

A járványhelyzetre való tekintettel csak az ülés kezdetéig, 9 óráig lehettek a sajtó munkatársai a helyszínen, ezt követően csak a tisztségviselők és a jegyző, valamint munkatársai maradhattak bent.

,,Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. szeptember 30-án (szerda) 9.00 órakor ülést tart. Az ülés helye:  Erdei János Városi Sportcsarnok Küzdőtere (Makó, Csanád vezér tér 6-10.). A képviselő-testületi ülésre meghívom. A képviselő-testületi ülés nyilvános.”

– ez olvasható a város honlapján a szerdai testületi üléssel kapcsolatban, a félkövér és az aláhúzott kiemelések is így szerepelnek a meghívóban.

Ennek ellenére az ülés kezdete előtt, érkezésünkkor derült ki, hogy csak fényképeket van lehetőség készíteni és még a 9 órai kezdés előtt. Így is történt: miután a sajtó képviselői elkészítették felvételeiket, a sportcsarnok küzdőterének ajtaját becsukták és elkezdődött az elméletileg nyilvános, de gyakorlatilag zárt ülés.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

91 éve született Páskándi Géza erdélyi magyar író, költő, esszéíró, drámaíró, publicista.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Leitner Szilárd: Fontos a makói emberek véleménye

Leitner Szilárd, a Lokálpatrióták képviselőjelöltje nemrégiben megosztotta gondolatait az emberek véleményének fontosságáról, hangsúlyozva, hogy a véleménynyilvánítás a demokratikus társadalmak alapja és az egyéni önkifejezés egyik legfontosabb eszköze.

Tovább olvasom »