Kübekházáról megy az új jegyző Kiszomborra

2021. januárjától Kiszomboron látja majd el jegyzői feladatait Dr. Gácsi Zoltán, a Kübekházi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője – derül ki a Kübekháza Hírszolgálat közléséből. (Kiemelt fotó: Dr. Gácsi Zoltán elérzékenyült a titokban szervezett ünnepségen/Kübekháza Hírszolgálat.)

A jegyzőt szerdán búcsúztatták kübekházi hivatalbeli munkatársai. Dr. Molnár Róbert polgármester a ,,Jószolgálat Kék Szalagját” adományozta neki, kifejezte köszönetét a kilencéves közszolgálatáért.

Dr. Gácsi Zoltán elmondta, fájó szívvel, hosszas gondolkodás után hozta meg a döntését. Tájékoztatása szerint nagyon elfáradt a négy falu közötti napi ingázásokban, Kiszomboron pedig egy önkormányzat jegyzője lesz.

Mint arról beszámoltunk, Szegvári Ernőné polgármester lemondása után Dr. Kárpáti Tibor jegyző beadta a felmondását. Azóta a jegyzői feladatokat Tenczerné Bajusz Ilona látta el.

Dr. Molnár Róbert polgármester és Dr Gácsi Zoltán jegyző az oklevéllel. Fotó: Kübekháza Hírszolgálat

Dr. Gácsi Zoltánt 1994-ben nevezték ki Klárafalva jegyzőjének, majd 1996. és 2000. között helyettesítő jegyző volt Ferenszálláson is. 2000-től a két falu körjegyzői feladatait látta el, közben 2004-ben rövid ideig Kübekházán is helyettesített. 2011-ben előbb helyettesített Kübekházán, majd 2012-től Kübekháza, Ferencszállás és Klárafalva körjegyzői feladatait látta el. 2013-ban a három településsel megalakult a Kübekházi Közös Önkormányzati Hivatal, amelynek jegyzője lett. 2015-ben a hármashoz csatlakozott Tiszasziget település, így négy település, 4600 lakos jegyzői feladatait látja el még ez év december 31-ig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink