dr. Kiss Attila országos bajnok!

Október 9-11. között Jászkarajenőn rendezték meg országos fogathajtó bajnokság döntőjét. A makói dr. Kiss Attila a ,,B” -s kettesfogatok versenyén első helyet szerzett.

A „B” -s kettesfogatok küzdelme nagyon kiélezett csatában dőlt el. Dr. Kiss Attila a díjhajtáson 61,23 ponttal az ötödik helyen végzett, maratonon a második helyet szerezte meg, az akadályhajtást pedig – verőhiba nélkül, 2,29 msp időtúllépéssel, – szintén a második helyen fejezte be, így összetett eredménye alapján övé lett az országos bajnoki cím, 0,28 század különbséggel megelőzve a sokáig élen álló Horváth Árpádot és Hegedűs Sándort.

84707605

Az egyesfogatok összetett versenyét Nyúl Katalin nyerte Gáspár Szilvia, és az akadályhajtás győztese Demkó Zsolt előtt.

A kettesfogatok akadályhajtását hibátlan hajtással, mindössze 1,78 msp -es időtúllépéssel Móricz Mihály nyerte.  A versenyszámot csak ketten tudták teljesíteni hibátlanul és alapidőn belül, ez a bravúr az egyesfogathajtó Demkó Zsoltnak és a Gyermek kategóriában induló Majoros Annának sikerült.

98994305

Az OB legnagyobb sikerét a négyesfogat kategóriában induló Tóth Simon Sándor érte el, aki korábban fedeles versenyeken indult kettes- és négyesfogattal, és az első „A” kategóriás háromnapos versenyén Országos Bajnokká avatták.

Dobrovitz József a díjhajtást 42,30 ponttal óriási fölénnyel megnyerte. Póni kettesfogattal Palkovics Dávid mindhárom versenyszámot megnyerve szerezte meg az aranyérmet. Gyermek kategóriában Majoros Anna egyedüli indulóként hősiesen teljesítette a háromnapos versenyt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink