Pénzfelvétel egy pizzaszeletért – Jegyzet

Egy kedves, hétköznapi történet. Bottyán Róbert jegyzete. 

A minap banki ügyeimet intéztem, majd dolgom végeztével elindultam kifelé, amikor egy idős úr, – mint kiderült 77 éves, – leszólított, hogy segítsek már neki felvenni a ,,kisnyugdíját” az ATM-ből, ő ugyanis nem tudja, hogy hogyan kell, máskor volt segítsége, most egyedül jött. Kicsit vonakodva, – hiszen mégis csak az ő pénze, kamera van mindenhol, – de segítettem neki. A pénzfelvétel után kijelentette: gyere, meghívlak valamire cserébe! Nagyon elszánt volt, nem mondtam neki nemet. Egy pékséget pillantottam meg, odamentünk, majd kifizette az általam választott 350 forintos pizzaszeletet, még egyszer megköszönte a segítséget és reméli, hogy lesz még egymáshoz szerencsénk.

A Makón élő Péter bácsi viszonzása megmutatta: vannak még jóindulatú, kedves emberek a világban, városunkban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink