dr. Kiss Attila országos bajnok!

Október 9-11. között Jászkarajenőn rendezték meg országos fogathajtó bajnokság döntőjét. A makói dr. Kiss Attila a ,,B” -s kettesfogatok versenyén első helyet szerzett.

A “B” -s kettesfogatok küzdelme nagyon kiélezett csatában dőlt el. Dr. Kiss Attila a díjhajtáson 61,23 ponttal az ötödik helyen végzett, maratonon a második helyet szerezte meg, az akadályhajtást pedig – verőhiba nélkül, 2,29 msp időtúllépéssel, – szintén a második helyen fejezte be, így összetett eredménye alapján övé lett az országos bajnoki cím, 0,28 század különbséggel megelőzve a sokáig élen álló Horváth Árpádot és Hegedűs Sándort.

84707605

Az egyesfogatok összetett versenyét Nyúl Katalin nyerte Gáspár Szilvia, és az akadályhajtás győztese Demkó Zsolt előtt.

A kettesfogatok akadályhajtását hibátlan hajtással, mindössze 1,78 msp -es időtúllépéssel Móricz Mihály nyerte.  A versenyszámot csak ketten tudták teljesíteni hibátlanul és alapidőn belül, ez a bravúr az egyesfogathajtó Demkó Zsoltnak és a Gyermek kategóriában induló Majoros Annának sikerült.

98994305

Az OB legnagyobb sikerét a négyesfogat kategóriában induló Tóth Simon Sándor érte el, aki korábban fedeles versenyeken indult kettes- és négyesfogattal, és az első “A” kategóriás háromnapos versenyén Országos Bajnokká avatták.

Dobrovitz József a díjhajtást 42,30 ponttal óriási fölénnyel megnyerte. Póni kettesfogattal Palkovics Dávid mindhárom versenyszámot megnyerve szerezte meg az aranyérmet. Gyermek kategóriában Majoros Anna egyedüli indulóként hősiesen teljesítette a háromnapos versenyt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink