Extragáz: a vásárhelyi Fidesz-média követte, fotózta az új városi buszjárat járműveit, sofőrjeit

A hódmezővásárhelyi fideszes ,,sajtó” folyamatosan követte a város új, ingyenesen használható buszjáratait és fotózgatták a sofőröket.

Átszervezték a tömegközlekedést Hódmezővásárhelyen, a Volán helyett egy helyi vállalkozó cége viszi majd az utasokat. Az új menetrendet az önkormányzat követelményei és a lakossági igények alapján, a pályázatban kiírt tervek szerint állították össze. Minden megállóba, minden órahosszában ugyanakkor, ugyanazokban a percekben érkezik meg a busz, így nem kell minden órahosszára más perceket megjegyezni az utasoknak.

Emlékeznek még a Göbl-tervre? A vásárhelyi Fidesz továbbra is mindent megtesz, hogy úgy tűnjön, nélkülük nem működik a város. A kormánypárt helyi ,,médiumai” ennek megfelelően hétfőn egész nap követték az új buszokat; a nem közszereplő sofőröket filmezték; lefotózták az egyik buszvezetőt pihenőidejében leeresztett masszkal; ujjongtak, amikor a nap végén összekoccant az egyik busz egy autóssal.

A személyszállítást végző Joványbusz kedd reggel megköszönte a sok pozitív véleményt az utasoktól. Mint írják: ,,a tegnapi idegileg kiélezett napon, erőt adtak sofőreinknek, különösen, aki csokoládéval ajándékozta meg sofőreinket. A sok támadás után, különösen jól esett utasaink pozitív dicséretei.”

Az új járatokat az első két héten ingyen lehet használni. Ezt követően a vásárhelyieknek, a Városkártya kiváltásával továbbra is ingyenes lesz az utazás.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Triplex kerékpártúra indul Makóról

A Makói Természetbarát Sportegyesület jövő hét szombaton (május 25.) rendezi meg a szokásos Triplex kerékpártúráját, Kübekházán és a hármashatáron át Óbébára, és Rábéra. A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt várnak reggel, a Hagymaház előtt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink