Néhány órán belül elkapták a férfit, aki betört egy családi házba Ambrózfalván

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 20 éves férfival szemben, aki betört egy ingatlanba Ambrózfalván. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a helybeli férfi 2021. február 24-én hajnalban mászott át a családi ház kerítésén. Az udvaron lévő tárolóból benzinmotoros fűkaszát vett ki, ezután berúgta az ingatlan bejárati ajtaját és onnan laptopot, kávégépet és hajnyírógépet vett magához, majd távozott. A távol lévő sértett csak órákkal később – miután hazaért a munkahelyéről – vette észre értékeinek hiányát, és a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon. A megtartott kutatás során a nyomozók lefoglalták az eltulajdonított értékeket és visszaadták azokat a tulajdonosnak.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink