Ismét agyament vádakkal támadják Csanádpalota polgármesterét

Hiába van új főszerkesztő a makohirado.hu nevű fideszes szócsőnél, a stílus a régi. Szerintük Dr. Debreczeni István az önkormányzattól lopott betonoszlopokat, hogy a saját tanyájához kerítést építsen.

A tudósítás szerint ,,a Debreczeni-tanya mellett kerítés épül, amelyhez a betonoszlopok már le vannak állítva. Mivel ezzel párhuzamosan a korábbi tárolóhelyéről szerintük épp mostanában tűntek el az évekkel ezelőtt az önkormányzat által megvásárolt hasonló betonoszlopok, arra gyanakodnak, hogy a polgármester egész egyszerűen a város vagyonát használja fel saját céljaira.”

A cikk megjelenése után sem sokkal Dr. Debreczeni István polgármester azt közölte: a betonoszlop mindenkinél ilyen, az önkormányzatnál, a házaknál, hiszen így gyártják. – Természetesen a Makó Híradó internetes hírportált feljelentjük az évek alatt megírt minősíthetetlen hazugságai miatt – fűzte hozzá.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink