Ismét agyament vádakkal támadják Csanádpalota polgármesterét

Hiába van új főszerkesztő a makohirado.hu nevű fideszes szócsőnél, a stílus a régi. Szerintük Dr. Debreczeni István az önkormányzattól lopott betonoszlopokat, hogy a saját tanyájához kerítést építsen.

A tudósítás szerint ,,a Debreczeni-tanya mellett kerítés épül, amelyhez a betonoszlopok már le vannak állítva. Mivel ezzel párhuzamosan a korábbi tárolóhelyéről szerintük épp mostanában tűntek el az évekkel ezelőtt az önkormányzat által megvásárolt hasonló betonoszlopok, arra gyanakodnak, hogy a polgármester egész egyszerűen a város vagyonát használja fel saját céljaira.”

A cikk megjelenése után sem sokkal Dr. Debreczeni István polgármester azt közölte: a betonoszlop mindenkinél ilyen, az önkormányzatnál, a házaknál, hiszen így gyártják. – Természetesen a Makó Híradó internetes hírportált feljelentjük az évek alatt megírt minősíthetetlen hazugságai miatt – fűzte hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »

Zeitler Ádám: nem gondoltam volna, hogy a városvezetés túlmegy egy határon

,,Az összes sportlétesítmény bezárásával felszámolták a makói sportéletet, a gimnáziumban pedig lehetetlenné tették a testnevelés órák megtartását. Arról nem is beszélve, hogy városunk megítélését mennyire rombolta az, hogy az országos sajtó felkapta a hírt, hogy Makón gyakorlatilag minden bezár” – fogalmazott a Makói Csípősnek Zeitler Ádám önkormányzati képviselő annak kapcsán, hogy múlt héten megszorítást szavazott meg a fideszes többség.

Tovább olvasom »