Ismét agyament vádakkal támadják Csanádpalota polgármesterét

Hiába van új főszerkesztő a makohirado.hu nevű fideszes szócsőnél, a stílus a régi. Szerintük Dr. Debreczeni István az önkormányzattól lopott betonoszlopokat, hogy a saját tanyájához kerítést építsen.

A tudósítás szerint ,,a Debreczeni-tanya mellett kerítés épül, amelyhez a betonoszlopok már le vannak állítva. Mivel ezzel párhuzamosan a korábbi tárolóhelyéről szerintük épp mostanában tűntek el az évekkel ezelőtt az önkormányzat által megvásárolt hasonló betonoszlopok, arra gyanakodnak, hogy a polgármester egész egyszerűen a város vagyonát használja fel saját céljaira.”

A cikk megjelenése után sem sokkal Dr. Debreczeni István polgármester azt közölte: a betonoszlop mindenkinél ilyen, az önkormányzatnál, a házaknál, hiszen így gyártják. – Természetesen a Makó Híradó internetes hírportált feljelentjük az évek alatt megírt minősíthetetlen hazugságai miatt – fűzte hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább olvasom »