Nem bírt egymással a Kozármisleny és a Makó FC

A kilenc sárga-, egy piros lapot hozó meccsen az utolsó percben egyenlítettek a makóiak. Az 1-1-es eredménnyel a Maros-partiak maradtak az első helyen, a Baranya megyei csapat a másodikon.

HR-Rent Kozármisleny – Makó FC 1-1 (1-0)
NB3 közép csoport, 10. forduló. Vezette: Kubicsek Máté (Máyer, Jakab)

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Kónya, Gajág, Füredi, Turi – Nagy E., Horvát (Szabó D. 46.) – Vajda (Loch 69.), Kozics, Kirchner (Beke 81.) – Hampuk (Fenyvesi 86.) Vezetőedző: Aczél Zoltán
Makó FC: Bordás – Tamaskó, Sirokmán, Seres, Zámbori (Magyar 82.) – Dóra (Sziklási 62.) – Pócs, Nikitscher (Rabecz 62.), Juhász – Széll (Major 62.), Pantelis (Varga R. 82.) Vezetőedző: Siha Zsolt

Gsz.: Gajág 37., illetve Juhász 93.

Sárga: Gajág 19., Nagy E. 76., Füredi 78., Loch 90., ill. Széll 8., Zámbori 11., Pantelis 26., Seres 56., Dóra 58.. Varga R. 90. Piros: Nagy E. 92.

,,Nagyot küzdött a csapat. Voltak hullámvölgyeink a mérkőzés során, de végig bíztunk abban, hogy ki tudunk egyenlíteni, és ez a legvégén sikerült is. A Kozármisleny ellen ez egy győzelemmel felérő döntetlen.”

– nyilatkozta a makóiak mestere, Siha Zsolt a csapat oldalán.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

50 éve hunyt el Szécsi Pál, magyar énekes, előadóművész, dalszerző, dalszövegíró.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink