Bedrogozva verte agyon, majd gyújtotta fel kislányát egy aradi férfi

Mint arról beszámoltunk, egy gyermek részben megégett holttesttét október 31-én találta meg egy aradi temető közelében egy kutyát sétáltató férfi. Az aradi törvényszéki ügyészség megállapította, hogy kábítószer hatása alatt volt tettének elkövetésekor a 23 éves aradi férfi – számolt be róla az aradihirek.ro.

Pavel Palcu ügyész ismertette, a tettes megmutatta a nyomozószerveknek, hogy milyen útvonalon vitte el egy bőröndben a kislány holttestét a lakásukból abba a temetőbe, ahol felgyújtotta. A férfi a kislányra és kicsöccsére vigyázott. Kihallgatásakor elmondta, a falhoz ütötte a kislány fejét, miután a gyermek felbosszantotta, mert nem hagyta nyugton, játszani akart. Amikor észrevette, hogy a kislánynak nincs pulzusa, megijedt, és meg akart szabadulni a holttesttől, amit egy bőröndbe csomagolt. Taxival elvitette magát a Buzsák negyed közelében lévő temetőhöz, és egy bozótos helyen felgyújtotta. Tettét beismerte.

Térfigyelő kamerák felvételei bizonyítják, hogy a kislány anyja kórházban volt (éppen harmadik gyermekének adott életet), amikor a bűncselekmény történt. Pavel Palcu elmondta, a férfi kábítószer hatása alatt volt, amikor megölte a kislányt és drogok hatása alatt volt akkor is, amikor gyilkosság gyanújával őrizetbe vették. A kislány testén nem találtak szexuális bántalmazásra utaló nyomokat.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink