Megcsonkított kislány holttestére bukkantak Aradon

Kutyasétáltatás közben fedezte fel egy aradi férfi, hogy az egyik temető közelében a kutyája egy kisgyermek megcsonkított holttestére bukkant vasárnap reggel. A rendőrség szerint az 5-6 éves kislány erőszakos halált halt – számolt be róla a maszol.ro.

A helyi hírforrások szerint a holttestről hiányoztak a lábai. További szóbeszéd szerint a környéken több emberi maradványt találtak elégetve.

Pavel Palcu, az Arad megyei törvényszéki ügyészség ügyésze arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy a kislány halálát egy kemény tárgy általi fejsérülés okozta. A tettes úgy akarta eltüntetni a nyomokat, hogy felgyújtotta a holttestet. A rendőrség most az áldozat személyazonosságának megállapításán dolgozik. A környékről az utóbbi időben nem érkezett eltűnt kislányra vonatkozó rendőrségi bejelentés.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink